Всі новини

Компактний телескопічний навантажувач TL30.60 + AGRI для аграріїв

07.12.2017

Потужний двигун на 100 к/с, з продуктивною гідравлічною системою, яка видає до 100 л / м.  Дана модель здатна підняти вантаж до 3000 кг, ергономічна кабіна виконана за останніми технологіями для максимального комфорту оператора: зручне крісло, клімат-контроль, дисплей. Також, для даної моделі передбачено широкий вибір навісного обладнання: різні ковші, захвати, як універсальні, так і сільськогосподарські, вила, мульчери, пересадники дерев, пилки для кущів та багато іншого. Швидка заміна навісного обладнання відбувається завдяки швидкороз'ємним муфтам, які добре захищені і обладнані вбудованою системою скидання тиску. Пристрій Quick-Tach з ручним або гідравлічним затвором дозволяє замінити один тип обладнання на інший одним клацанням. Така універсальність розрахована на тривалу безперебійну роботу в господарстві. Навантажувач Bobcat TL30.60 + AGRI потужний, надійний, маневрений, невибагливий в ТО і компактний, що дуже зручно для агропромислового комплексу.   

Коробчата рама витримує високі циклічні навантаження, при цьому нижня пластина закрита щитом по всій довжині для захисту життєво важливих вузлів.

Потужна конструкція стріли посилена інтегрованої головкою, що дозволяє виконувати найважчі роботи, доступні для компактних навантажувачів. Кабіна асиметричної конструкції з округленим заднім вікном забезпечує круговий огляд по горизонталі і вертикалі, а просторий внутрішній простір поліпшує керованість навантажувачем.      

Перемикання між переднім і заднім ходом об'єднано з управлінням рухом та позиціонуванням. Багатофункціональний джойстик оснащений кнопкою перемикання напрямку руху: можна включити передній або задній хід, не відриваючи рук від рульового колеса (одна з них так чи інакше залишається на кермі). На добре оглядовій приладовій панелі одним натисканням кнопки відтворюються основні робочі параметри: Мотогодини двигуна або тривалість роботи, швидкість руху або обороти двигуна кут нахилу стріли, швидкісний режим, постійний витрата в гідросистемі, витрата в додатковій гідравліці та інші параметри роботи. Сигнальні індикатори попередять оператора про такі критичні ситуації, як перевищення температурного режиму гідравліки і охолоджуючої рідини двигуна, низький тиск масла, рівня заряду акумулятора та порушення поздовжньої стійкості.
На робочому місці оператора є управління такими корисними функціями як електронний вимикач акумулятора і система бортової діагностики, що дозволяє забезпечити безперервне виконання робіт аж до їх завершення. Всі навантажувачі серії TL оснащені підвіскою стріли з дворежимної системою регулювання тиску, що забезпечує підвищену продуктивність і більш зручне утримання вантажу при русі по нерівній поверхні.

Завдяки опціональному режиму ECO гідравлічні характеристики підтримуються без використання двигуна на повну потужність, що дозволяє економити паливо без шкоди для продуктивності роботи.

Альфатех офіційний постачальник телехендлерів БОБКЕТ на ринок України - максимальна лояльність до кожного клієнта, допомога у виборі потрібної моделі, а також повне гарантійне та післягарантійне обслуговування техніки.